středa 11. listopadu 2009

Sejde z očí…,

Sejde z očí…,

Drazí, milí, přátelé, kamarádi…to Vám ten stesk po nás dlouho nevydržel anebo Vám ani nezačal, styďte se. Jo jo sejde z očí, sejde z mysli. Pochvalu dostává jezevec z Krkonoš, Yvánci, duo Kačí-Dančí, Kuře a tým Baník Ostrava. Ostatní ztrácejí tímto kladné body a zřejmě jim nebude přivezen Kusu liščí či jiné podobné dárkově zabalené domácí zviřátko či jiný suvenýr z těchto končin.
Ne teď bez legrace, každá zpráva z domova či ze světa je vítána a přímo dychtivě očekávána. Zprávy máme místo večerníčku, obřadně a s mírným vzrušením si je čteme před upadnutím do bezvědomí po celodenní otročině. Fungují (závisí na povětrnostních podmínkách) nám tu i oba CZ mobily + NZ telefon z kterého píšeme domů, jelikož je to levnější. Tak prosím pište, někdy nám je melancholicky
J.

4 komentáře:

  1. no jo, no, kdyz vy se taky ozvete jednou za mesic, to je tezky, neco takoveho udrzet... Ale ok, pokusime se to vylepsit. Nicmene ruku na srdce, vase matinky vam urcite pisou a take dlouho cekaji na nejakou, jakoukoliv, odpoved... ;-)
    Teticka H.

    OdpovědětVymazat
  2. my vas peclive sledujeme, co tam tropite.ale tady je osklivy podzim (tedy zrovna dneska je hezky, ale jinak to nestoji za nic) a nic moc se tu nedeje, takze neni o cem psat.
    krome toho, ze uz jsem napsal dva otevrene dopisy Pavlu Bemovi, v nichz mu oznamuju, ze Prazany hrozne stvou ty jeho cedulky, a ze kdyz nevysvetli, proc je takovy idiot, pujdem a shodime ho z radnice sami ;))
    takze, jak vidno, tady chcip pes

    drzte se, milanci. a poslete nam nejake nezvykle sisate kiwi
    petr v.

    OdpovědětVymazat
  3. ahoj vy dva, s NZ telefonem asi neco je, ci bylo, neb jsem psala Jirikovi k narozenimam a temer obratem mi prisle vypis, ze zprava byla nedorucena. Netusila jsem,ze mate i CZ telefony v provozu. kazdopadne tady se deje obvykly podzimni ritual, tzn. obchody zacaly s propagaci Vanoc, jakoby mely byt uz zitra, strom na staromak je uz vybran a brzy bude dovezen a postaven, v hospodach se zacina po litrech pit svarak a politici jsou stejni volove jako kdyz jste odjizdeli. Mlada paroubkova porodila dceru jmenem Margarita. Hrozne se tu resi praseci chripka, vcera se slavilo 20 od revoluce, tzn. par extremistu v base :)(radej jsem byla mimo Prahu :) ). Snih ten pry nepada, zato ted v Ph sviti slunicko a je pomerne teplo. Jo a Klaus podepsal Lisabonskou smlouvu, ale to uz asi vite :) no nic, zas podam strucny prehled, mejte se bajecne a opatrujte se! Bleska PS: Jiriku, tak aspon zpetne, VSE NEJ K NAROZENINAM!! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nejste v tom sami :-) Ani na nás si moc lidí nevzpomene... Ale vo tom to je... vypadnout pryč a vyčistit si makovici :-))
    Čus Jakub

    OdpovědětVymazat